focus on what you can control

soustřeď se na to, co můžeš ovládat . do čeho budu dávat svůj čas, energii a pozornost Sami si volíme s kým budeme svůj čas trávit a komu dá...

soustřeď se na to, co můžeš ovládat

.

  • do čeho budu dávat svůj čas, energii a pozornost
Sami si volíme s kým budeme svůj čas trávit a komu dáme svou pozornost. Za mě je tohle určitě důležité, protože všichni chceme být obklopeni dobrými lidmi a proto si pozorně vybírejte s kým svůj čas trávíte. Ne vždy se to podaří, protože co nemůžeme ovlivnit je to, jaké bude chování někoho jiného. Ale pokud kolem sebe máte skvělé lidi, kteří mají stejnou energii jako vy a jste na jedné vlně, tak jste téměř vyhráli. Buďte za tohle vděční. 

  • jak budu zacházet se sebou 
Pamatujte, že se sebou budete do konce života, tak proč z toho neudělat ten nejlepší vztah? Řekla bych, že sebeláska je teď ve světě docela trendy a vlastně je to dobře. Člověk by se měl mít rád a podporovat se. Nikomu nechci říkat, co má dělat nebo jak se k sobě chovat, ale starat se o sebe a o své tělo je základ. 


  • slova a jak se chovám k ostatním
Ne nadarmo se říká, že karma je zdarma. Pokud je člověk zlý a chová se k ostatním špatně, tak se to samozřejmě odráží na našem životě. Slova mají velikou moc i když si to možná spoustu lidí neuvědomuje. Pouhými slovy lze zničit téměř vše. Je důležité, jak mluvíme k sobě i k ostatním. Vnímejte to.

  • myšlenky
Nikdo netuší, co se nám právě odehrává v hlavě. Možná to někdy ani my nevíme. Člověk není schopen kontrolovat každou myšlenku, ale když jsme ochotní změnit své myšlení na pozitivnější sféru a začít jednat jinak než pod tlakem negativních myšlenek, tak se vám změní veškeré vnímání. Pro mě myslet pozitivně znamená naladit se na své ambiciózní já, protože s pozitivním myšlením přichází sebevědomí, které mi pomáhá docílit svých snů. 

____________________________________________________________

Vím, že velmi často píšu články na toto téma, ale je to něco co mi je blízko a zajímám se o to. Tímhle článkem chci říct, abyste se nebáli velkých změn a dělejte vše proto, abyste byli pyšní na svůj život. Aby se váš život otočil k lepšímu je někdy potřeba si vytvořit nové já - lepší já. Nemyslím tím, abyste se ze dne na den stali někým úplně jiným, ale abyste zvážili co je pro vás nejlepší a jakým směrem jít. Jste právě šťastní? Pokud ano, tak je to skvělé a tak to má být. Pokud ne, zvažte mé kroky a zkuste něco nového.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Jsem toho názoru, že člověk by měl dělat jen to co ho naplňuje a to samé platí o lidech. Neplýtvat svůj čas pro někoho, kdo si toho neváží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karin Cvernova10/14/2023

      To urcite, kezby si toto rikal kazdy😀😊

      Vymazat

Like us on Facebook