𝘵𝘩𝘦 𝘭𝘪𝘵𝘵𝘭𝘦 𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨𝘴 𝘐 𝘭𝘰𝘷𝘦 𝘢𝘣𝘰𝘶𝘵 𝘭𝘪𝘧𝘦🍋

👼🏼 Ahojte , Tohle bude opět takový můj typický "vděčící" článek. Poslední dobou si totiž šíleně užívám život a mám náladu vám na...

👼🏼

Ahojte,

Tohle bude opět takový můj typický "vděčící" článek. Poslední dobou si totiž šíleně užívám život a mám náladu vám napsat pár svých důvodu, proč je pro mně život tak skvělý🧘🏼‍♀️a že si momentálně užívám každou chvílí. Každý z nás by měl mít občas asi takovou svojí vděčnou chvilku😊

hudba🎧

Nikdy jsem nepociťovala, jak moc je pro mně hudba důležitá až když jsem zjistila, že je vlastně součástí každého mého dne. Nedovedu si představit být den bez hudby (bez své hudby- svého playlistu). Určitě víte, jak moc hudba dokáže ovládnout naše pocity, proto moje ráno začíná mým pozitivním playlistem.

 déšť a bouřka🌧

Nemám moc ráda se někde tahat v dešti a bouřce (záleží podle nálady teda), ale když jsem doma v teple a za okny padají kapky deště, tak bych to nazvala asi jako svoje "safe place". Obzvlášť mám ráda podzimní atmošku, kdy venku prší a v telce vám hraje Twilight😄.

tapeta a nástěnka vizí💌

Co týden si měním tapetu na svém telefonu, která se skládá z šesti obrázku, které si najdu na Pinterestu. Obrázky si vybírám na základě toho po čem toužím a co bych ve svém životě doopravdy chtěla. Takhle podobně to vlastně funguje i s nástěnkou vizí, ale s tím rozdílem, že telefon máte většinou vždy u sebe a takhle si jediným kliknutím připomenete své cíle ať jste kdekoliv.

like that🥑

vaření a snídaně do postele🍓

Začala jsem docela vařit a dělat si pravidelně snídaně. Nikdy se mi moc nechtělo vařit, protože vařit pro jednoho je docela na nic, ale vlastně jsem se do toho zamilovala a trošku i experimentuju. Taky si dělám snídaně do postele a u toho koukám na Spongeboba🐚Snažím se o svém volnu vstávat v 6 ráno, nejpozději o půl chci být z postele venku. Takže stíhám bohatou snídaní a spoustu pohádek než se vrhnu do povinností. (Ohledně toho mého brzkého vstávání, tak chci jen zmínit, že občas se stane, že si ještě na pět minut zdřímnu a je 8 ráno). 

samota💃🏼

Nechci ať to zní nějak sobecky nebo tak, ale mám ráda samotu a svůj klid. Pro někoho může znít samota smutně, ale u mně tomu tak tedy není. Užívám si čas sama se sebou a jsem za to vděčná. Neříkám, že jsem ráda zavřená každý den doma sama, ale někdy jsem prostě ráda, když můžu vypnout notifikace a být jen já. Samotu lze využít spoustu užitečnými směry. 

květiny a citróny🍋

Miluju, miluju a miluju. Miluju květiny nejspíš v jakékoliv podobě. Nakreslené, vyfocené, z květinářství a nebo prostě jen tak ze zahrady. Příroda je kouzelná a naprosto zbožňuju čerstvé květiny (i v květináči). Nevím jestli je to úchylka, ale docela si ujíždím na citrónech. Jejich vzhled a barva - ta chuť a vůně je něco pro mně. Spíš bych to popsala možná jako závislost, protože ráda čajíčkuju a čaj se neobejde bez citrónu ( ale dávám ho i do jídla, třeba když peču ).

 náhodně usmívající se lidé🙋🏼‍♀️

Stává se vám taky, že se občas na vás usměje někdo neznámý? Děje se mi to poměrně často a nejspíš to k sobě nějakým způsobem přitahuju a jsem za to ráda, protože mi to zlepší den. Úsměv se vždy snažím oplatit zpátky, ale snad přitom nevypadám jako usmívající se opička nebo trapně, protože se ten člověk usmíval třeba na někoho jiného.

umění🎨

Být propojený s uměním je krásné poznání. Pro některé lidi dokáže být jejich oblíbený umělec doslova terapií. Já si strašně moc cením starších umělců jako byl Elvis Presley, James Dean, Marlon Brando a spoustu dalších. Novodobí umělci jsou v některých směrech jiní, ale to je v pořádku, protože doba se mění. Jsem ráda, že jsem součástí toho všeho dění a umění nacházím skoro ve všem.

Rozhodně je určitě více věcí, co mi dělají život lepším a kouzelný -  třeba čerstvě vyprané prádlo, ale tohle jsou zrovna ty co mě napadly. Máte i vy nějaké svoje "maličkosti" díky kterým je váš život o něco lepší? 


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ahoj Karin, děkuji za tenhle článek. Přesně tohle uvědomění si maličkostí jsem teď potřebovala. Já mám ráno poslední doobu problém vstát, co však na ránech miluji je ranní káva, denně piju 2-3, ale ta první je jako teplý obejmutí. Pracovní den končím příchodem z práce, kdy si dám sprchu a převléknu se. Sprcha je moje místo klidu, kde mě nikdo neruší a můžu těch 15-20 minut nerušeně relaxovat. No a den končím v objetí svého přítele, tak se při dnech, kdy se skoro nevidíme protože práce usíná nejlépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karin Cvernova2/24/2023

      Já kávu teda moc nemusím, ale když už si dám musí být fakt dobrý. Ale místo kávy si dávám ranní čaj, takže tě chápu😊já miluju ledovou sprchu! A to obejmutí ti tiše závidím🫶🏼měj se krásně!

      Vymazat
  2. Anonymní2/23/2023

    Jsi skvělá, že dokážeš takto ráno vstávat a ještě být produktivní, mě to dělá obrovský problém. Je dost co říct, že z mého vstávání v 10 hodin (když zaspím), nebo spíš v 9, protože v 10 mám být nejpozději v práci se stalo vstávání mezi 7:30 - 8:30 :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karin Cvernova2/24/2023

      Občas s tím bojuju nebudu lhát, ale je to spíš o zvyku😊jako fakt jak člověk chce jde to, ale někdy je to hard, když si ráno uvědomím, že vlastně vstávát nemusím😀chápu!

      Vymazat

Like us on Facebook