Trust yourself💙

Vlastní úprava / Unsplash Dorothea Oldani Po dlouhé době Vás opět zdravím a začneme hned něčím pozitivním. Poslední dobou dostávám spoustu ...

Vlastní úprava / Unsplash Dorothea Oldani

Po dlouhé době Vás opět zdravím a začneme hned něčím pozitivním. Poslední dobou dostávám spoustu zpráv ohledně toho jestli je člověk opravdu schopný k sobě přitahovat věci pomocí myšlenek. Chápu, že pro někoho to zní možná jako nesmysl, ale lidé kteří se tímto řídí a ví, jak toho využít mají neskutečný život. Zkusím Vám postupně napsat, jak to vlastně funguje a jak by podle mě a mých studií měl člověk začít. 

Začněte u sebe💁🏼‍♀️

Tím myslím, aby jste se ze začátku zaměřili na sebe. Každý z nás chce pro sebe jen to nejlepší, snaží se a někdy to prostě nevychází. Občas je prostě třeba se nad to povznést a být nad věcí, říct si "Všechno je v pořádku, vím že všechno je v pohodě. Je to další lekce, určitá zkušenost a já to zvládnu. Děje se to pro mé nejvyšší dobro". Chvalte se za každý malý krůček, který uděláte. Hlavní faktor je, aby jste nezatěžovali minulostí, protože to je častý problém, který Vám brání ve vašem osobním rozvoji. Minulost je minulost a pokud se vám něco nelíbí, prostě to změňte pokud to jde. Věřte si. Co tím chci říct je, aby jste se zamilovali sami do sebe, protože jakmile jednou naleznete lásku k sobě, bude s vámi po celý život, takže z ní udělejte ten nejlepší vztah v celém životě. Ráno, když se vzbudíte podívejte se na sebe do zrcadla a řekněte si, jak vám to dnes sluší. 

-Ovládejte svou mysl a pochopte, že odpouštěním sobě i druhým získáte volnost-

Vděčnost☀️

Soustřeďte se na to co už máte a za co jste vděční. Například, že máte oči a můžete si číst tento článek, že máte kde bydlet a že máte oblečení ve skříní. Možná by jste chtěli mít nové místo k bydlení, nové oblečení.. to všechno je možné, když začnete být vděční. Pamatujte, že je spousta lidí, kteří takové věci nemají a dali by opravdu všechno za to. Doporučuju si vzít papír a napsat si tam za co jste vděční. Ráno, když vstanete a vaše nohy se dotknout podlahy říct si DĚKUJU a v hlavě si promítat za co všechno jste vděční. Buďte vděční za to co máte a neberte to jako samozřejmost. Prostý výkyv emocí vám může změnit den i život. 

A jak to teda vlastně funguje?💌

Hodně lidí si myslí, že stačí myslet pozitivně na určitou věc a ona prostě přijde. Já osobně bych radši zvolila ten proces, který jsem vám tady sepsala, uděláte si z toho zvyk a váš život se kompletně celý změní a ne že jen přinese jednorázově určitou věc. Určitě se vyplatí pozitivně myslet a k tomu si představovat to co opravdu chcete, ale vaše pocity tomu dávají směr. Ciťte se tak jakoby jste už tu danou věc měli. Začněte cítit úspěch. Cítit se dobře je opravdu důležité. Soustřeďte se na to co chcete, protože pokud se zaměříte na něco špatného, zaobíráte se věcmi, které jdou mimo vaše tužby, tak i ty se plní, protože na ně myslíte a zaměřujete se na to. PS. Právě jsem udělala Instagram speciálně pro toto téma, tak pokud vás to více zajímá můžete mě sledovat - HappyMind

Pamatujte na to, že ve slovech je síla. Pokud píšete o tom, jak je všechno na hovno..vždycky to tak bude.

Dnes si připomeň, že jsi dost dobrá. Přestaň se trápit tím, jestli jsi dost hezká, dost silná, dost chytrá..Nenech negativní myšlenky, aby nad tebou měly sílu. Jsi úžasná taková, jaká jsi. Nezapomeň na to. 

A můj tip na závěr.💓

Pište si každý den za co jste vděční, čtěte si afirmace, které vám pomáhají lépe myslet. Vizualizace a popis vaší úžasné situace. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Naprosto s tebou souhlasím! Držet se svých snů a věřit sám sobě je v životě klíčové! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Som veľmi rada, že si vydala článok práve na túto tému, pretože presne to som si potrebovala prečítať. Maj krásny deň. ♥

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook