7.4. Sunshine vibes and shopping day

Po opravdu dlouhé době jsem byla nakupovat. Jsem ten typ holky, co nepotřebuje mít neustále nejnovější trendy, vystačím si s tím co už mám, ...

Po opravdu dlouhé době jsem byla nakupovat. Jsem ten typ holky, co nepotřebuje mít neustále nejnovější trendy, vystačím si s tím co už mám, ale když už přijde na takové nakupování není to žádná rychlovka, trvá mi to několik hodin. A ve finále mám jen pár kousků, ale i tak jsem celá šťastná, protože po dlouhé době mám něco nového. Dnes jsme s přítelem od dvanácti do tří hodin nakupovaly. Přítel byl celý nadšený, protože si myslel, že to nebude trvat dlouho, protože ví, jak moc nechodím nakupovat, ale dnes se opravdu spletl.

Vlastní foto / VSCO

Přítel bydlí v Ostravě, takže jsme nakupovali tu. Klasiky jsme navštívily Avion shopping park, tam jsem skočila jen do Bershky a koupila si podle mého názvu Body sprej Sunshine vibes. Jsem smutná z toho, že jsem fakt hrozně vybíravá takže jsem z Avionu odjela jen s tím body sprejem. Pak jsme jeli do Karolíny a tam jsem si toho tentokrát vybrala trošku víc. Prvně jsme si zašli na jídlo do restaurace Coloseum, dala jsem si Penne Formaggi a přítel si dal špagety s krevetkami. To penne bylo opravdu dost syté, a po pár soustech už jsem nemohla. Nakonec jsem přítelovi záviděla jeho špagety, klasika.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. K nakupovaniu mám úplne podobný vzťah :D Vždy toho nakúpim málo, ale veľmi sa vytešujem. Ten ružový sveter vyzerá krásne. Doriana Graya som začala nedávno čítať, ale než som sa stihla dostať aspoň do polovice, skočila mi do toho povinná literatúra zo školy. No veľmi sa mi už aj ten začiatok páčil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahh, jsem ráda, že nejsem sama:) Já se hrozně těším na tu knihu, jsem opravdu zvědavá. Děkuju za komentář.

      Vymazat
  2. Ty džíny se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook