O vkusu - Kluci #2

Unsplash Máme tady další part. Článek o tom jaké kluky jsem potkala nebo s nima randila. Prostě typická já, která se pořád snaží najít ...

Unsplash
Máme tady další part. Článek o tom jaké kluky jsem potkala nebo s nima randila. Prostě typická já, která se pořád snaží najít toho pravého mezi idiotama. Tak čtete.


Auto pán

Ten typ kluka, který přijede a rovnou to vezme přes ruční brzdu. Paráda, tohle na holku udělá fakt dojem, zvlášť když mu z auta hraje český rap úplně nahlas. To už víte, že je něco špatně. Už jen čekáte, kdy vás pozve na tuning sraz. Nakonec zbytek ''rande'' strávíte v autě a posloucháte hovadiny o autech. Máte mu sto chutí říct, že mluví jak dement a že k tomu chyběl jen hashtag.

Stalker

Začnete mu říkat, co máte ráda o co se zajímáte, ale pak přijdete na to, že on už to všechno dávno ví. Připomíná vám tím trošku vás. Nevadí, stejné zájmy jsou fajn. Ale když už toho kluka náhodou potkáváte všude kam jdete, tak už je to fakt divný. 

Moc upnutý

Ani spolu nechodíte a on už se vám dívá do mobilu. Napíšete mu, že jdete s kámošem ven a on odepíše : Hm ok, já půjdu s kámoškou. Začnete spolu chodit a ten kluk si půjčí váš mobil a začne měnit vaše bio v instagramu na : miluju sveho kluka. Potom skočí i na twitter a hodí tam pár tweetů, že jste zamilovaná. Dokonce změní i vás vztah na facebooku. Jo, tohle se po prvním dni chození fakt hodí.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ti Auto pánové jsou všude :D Když někam jdu, tak se vždycky najde někdo, kdo si pouští nějakej šílenej rap na maximální hlasitost. U toho má samozřejmě otevřená okýnka, aby všichni slyšeli jakej je to King... Tihle týpci mě neskutečně štvou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, jsou v podstatě všude. Je to jako nějaký vir :D Neříkám nic.

      Vymazat
  2. Ten první typ kluků úplně nesnáším :D Díky bohu, že je přítel úplný opak.

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ten typ nesnáším, ale člověk nikdy neví,co má čekat. To máš jediné štěstí! :D Aspoň, že tak.

      Vymazat

Like us on Facebook