O vkusu - Kluci

Unsplash Chtěla bych vám představit pár typů kluků, které jsem poznala nebo s nimi randila. Řeknu vám, že nemám moc dobrý vkus, je si...



Unsplash
Chtěla bych vám představit pár typů kluků, které jsem poznala nebo s nimi randila. Řeknu vám, že nemám moc dobrý vkus, je sice hezký, ale blbý....


FRAJÍREK

Takový ten, co přijede v Mercedesu a myslí si, že jste jeho. Neustále vám vykládá, kolik má peněz, jak moc pracuje a nakonec vás nepozve ani na burger v Mcdonaldu, ano i takový jsou kluci. Tahá vás pořád ven, chce s vámi být, protože jiná by jeho kecy neposlouchala a vy to děláte jen ze slušnosti.

SEXUCHTIVÝ

Na facebooku vám neustále vypisuje, jak moc by s vámi chtěl chodit, ale nejdřív se s vámi chce vyspat. Platí vám všechno, na co si vzpomenete jen proto, aby se vám mohl dostat do kalhotek, ale jak mile vám tohle všechno dojde a vy s ním nic mít nechcete, přestane se s vámi bavit a vrátí se ke své bývalce.

VRTÁ SE V MINULOSTI

Jdete s ním ven, sednete si někam na jídlo ....a nakonec začne mluvit o své bývalce, pořád vytahuje to proč ho opustila nebo on ji, snaží se ze sebe udělat chudáčka ''jakože holky jsou svině''a já jsem hodný. Potom přijdete domů a na facebooku zpráva od něj ''a možná bych se k ní měl vrátit,co myslíš''?


POHÁDKÁŘ

Než s ním jdete ven, máte o něm zjištěné vše. Přes kamarádky, kamarády. Sedíte někde a on začne vykládat jednu lež za druhou i když vy dávno víte pravdu. ''Měl jsem za život asi jenom 3 holky, všechny se mnou, ale vyjebaly''. A vy jenom v duchu, jojo měl si jich 30 a ze všema si vyjebal ty.
Nakonec zjistíte, že tohle rande bylo úplně zbytečné, ale aspoň jste se zadarmo najedli.


PANÁČEK

Nevím jestli se tohle sem úplně hodí, ale proč to sem nenapsat, aspoň budete vědět na co si dávat pozor. Tohle je ten typ kluka, co číhá v klubu u baru na nějakou opilou holku. Vy se nechtěně doplazíte zrovna k baru kde stojí. Začne vás zvát na drinky, vy poděkujete a drinky s radostí vypijete. Druhý den máte zprávu na facebooku ''to jsi ty ze včera''? Pak máte to samé napsané i v directu na instagramu. Chtěla jsem jenom panáky, ne tebe.

PAN DOKONALÝ

Poznáte strašně fajn kluka, píšete si všechno je krásný, super..říkáte si, že tohle by konečně mohlo vyjít. Jste spolu venku, všechno je strašně krásný, rozumíte si a ty už přemýšlíš, jak se budou jmenovat vaše děti. Najednou mu přepne v hlavě a neozývá se, samozřejmě vy se nechcete vnucovat, tak to necháte tak. Je to týden, potom měsíc, vy si najdete mezitím někoho jiného a on vám najednou začne zase psát. Tak to běž do prdele!

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Všechny tyto typy v životě mám. Ale naštěstí jen jako kamarády. A jako kamarádi jsou většinou super. Občas potřebují trochu profackovat, ale jinak to jsou kámoši do nepohody. I frajírci a panáčkové. :) Až na toho co se vrtá v minulosti. :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako kamarády bych je klidně brala taky, ale jako kluky kteří se mě takhle snaží ''dostat'' to spíš ne :D

      Vymazat
  2. Anonymní6/11/2017

    Pobavilo :D (y)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook