Mops

Unsplash a vlastní úprava Jsem velká milovnice pejsků, opravdu miluju každého psa. Já osobně preferuju spíš adopci než koupi, ale mezi...

Unsplash a vlastní úprava
Jsem velká milovnice pejsků, opravdu miluju každého psa. Já osobně preferuju spíš adopci než koupi, ale mezi mé sny patří mít v rodině i malého společníka mopsíka. Jelikož bydlím s našima v rodinném domě, tak si nemůžu jen tak přivést pejska. Jednoho už totiž máme. Je to dlouhosrstý zrzavý jezevčík, jmenuje se Bessinka (typické psí jméno) a nejradši má mámu. Miluje jídlo a mámu, to je vše co bych vám o ní mohla říct.

Abych vám pravdu řekla je dost těžký jít se mnou jen do obchodu, protože já se zastavím snad u každého plotu, kde slyším štěkat pejsky. Moc se mi nestává, že bych jen tak někde potkala mopsíka a hladila si ho, ale když se tak stane je to pro mě fakt výjimečný okamžik a je dost těžký mě od toho psa odtrhnout. 

Asi vždycky jsem měla radši psi než lidi. A podle toho, co se vždy dočtu na internetu jak lidi s pejskama zachází, tak je mi z toho smutno a mám chuť si je všechny vzít domů. Pes vám tu lásku vždy vrátí zpět, je to jedno z nejskvělejších stvoření na světě a já jsem ráda, že mám doma jednoho. Dejte mu srdce a on vám dá své. O kolika lidech tohle můžete říct? 

Pes je pro mě člen rodiny, nikdy není něco méně. Někdy jsem možná až moc hodná na pejsky a neumím si dupnout, takže občas bych i řekla, že pes velí mě. 

Nemůžu se dočkat až budu mít jednou svého mopsíka, budu mu skvělou mámou. Parťáci na celý život. Ani si nedokážu představit tu radost, kterou budu mít až se to stane. A možná si taky adoptuju dalších deset psů......

Pokud i vy máte psího parťáka, tak si ho važte a milujte ho celým svým srdcem! :) 

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Mopsika doporucuji. Mela jsem dva, predtim sarpeje a ted mam po trech letech bez psiho obdobi civavaka. Nicmene mops je navzdy muj nej pes.Bohuzel jsem ted volila vice prakticky, protoze chci aby pejsek chodil vsude se mnou a civavak se velikostne proste vejde do tasky. Drzim ti moc palce, urcite se ti ten sen splni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čivava je taky krásná, hodně jsem uvažovala i o ní, ale mops je mops :) Chápu, a děkuju doufám, že vše vyjde jak má.

      Vymazat
  2. Já si mopsíka taky chci v budoucnu pořídit, případně mě láká ještě boston teriér nebo kavalír king Charles španěl. Tak snad se pejsků obě dočkáme co nejdříve! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by se ještě líbil francouzský buldoček:) A doufám, že ano! <3

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Kdo by nechtěl takové krásné stvořeníčko žeeee?:)

      Vymazat
  4. To je krásný sen :) Do budoucna bych taky chtěla pejska, ale rasu ještě vybranou nemám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! <3 :)

      Tak ti přeju ať najdeš věrného parťáka!:)

      Vymazat
  5. Já nemůžu různé články a videa o týrání psů ani vidět, vždycky mě to hned rozbrečí a nechápu, která hyena může těm němým tvářím ublížit. My máme fenku už 11 let a neumím si představit, že tu jednou nebude :/ Mopsík je roztomilé plemeno, přítel má doma dvě čivavy a jedna z nich se také jmenuje Bessinka, takže to bude asi typické psí jméno :D :) Přeju ti, ať se ti sen brzy splní :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, když to vidím na facebooku, tak je mi do pláče a ještě víc mě mrzí, že s tím nemůžu nic udělat. Vím přesně o čem píšeš, taky si nedokážu představit život bez našeho psího kamaráda. Čivava Bessinka? To je paráda! :D :) A děkuju, doufám že brzy!

      Vymazat
  6. Od té doby, co jsem viděl toho mluvicího mopse v MIB, ho chci taky.

    Jinak moc zajímavý blog... Běžně takové věci nečtu, ale tady po přečtení pár článků zjišťuji, že máme podobné myšlenkové pochody, proto to budu sledovat dále.

    Já bych investoval do domény druhého řádu, myslím že blogpost toto jednoduše umožňuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvícího mopse? To zní dost zajímavě, o tom nic nevím...

      A díky, jsem ráda, že tu mám i čtenáře kluka :D:) Těší mě to.

      Vymazat
    2. https://youtu.be/Gb05NZ1V05E

      Vymazat
  7. Taky miluju pejsky, nejradši mám takový ty "pouliční směsky", jednoho takovyho doma máme, je to bigl kříženy s kokrem a má všechny špatný vlastnosti z každé rasy 😄 ale tak aspoň je doma veselo :)
    A Mopsika si určitě porid, za mě patří pejsek do každé rodiny. A ne jeden :) 2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluju snad všechny pejsky :D:) hehe, to musíte mít teda doma fakt veselo!:D

      Snad časem pořídím:)

      Vymazat
  8. Pejsci jsou boží:D. A mopsíci neskutečně roztomilí...:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  9. Napíšu to přímo narovinu, pejsků se bojím a mám z nich respekt, takže když nějakého potkám na ulici, většinou zdrhám :D (samozřejmě jenom u velkých plemen :D) ale nechápu jak je může někdo týrat :( obecně zvířata, je to hnus... Naši si chtějí koupit psa a to se mi moc nelíbí. Už tak je na světě spousta opuštěných pejsků, tak proč podporovat něco, kde se pejsci dělají jak na běžícím pásu aby z toho byly peníze? Doufám, že jednou toho svýho vysněnýho mopsíka mít budeš ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem zase úplná opak. Mě by snad ani nevadilo přijít o ruku, jak ji těm psům furt strkám přes plot. A s tím týráním je to opravdu smutné, množírny apod. Koupi pejska není špatná, když je vše ověřeno, ale rozhodně adopce je mnohem lepší! :)

      A děkuju, doufám,že se jednou dočkám!:)

      Vymazat

Like us on Facebook