Hory a oceán

Hory. Nikdy jsem nebyla na těch vysněných horách, které obklopuje velká vrstva sněhu a krásné sruby. Vždy jsem jimi jen projížděla a vidě...

Hory.

Nikdy jsem nebyla na těch vysněných horách, které obklopuje velká vrstva sněhu a krásné sruby. Vždy jsem jimi jen projížděla a viděla tu nádheru jen za jízdy, musím říct, že když se nad tím pozastavím a vymažu všechny ty zlé lidi je svět fakt nádherné místo, kde je tolik krásy a dobra. Nevadilo by mi žít v horách a to já nesnáším zimu. Je tolik věcí co bych chtěla zkusit. Třeba jet na sněžném skútru, postavit iglú, koukat na zasněžené hory skrz velké prosklené okno s kávou v ruce. Vždy je pro co žít. Jsou momenty pro, které se vyplatí dýchat. Posledních pár týdnů koukám jen na filmy, které jsou točené buď v horách nebo někde v lese.

Unsplash

Oceán.

Čisté a zároveň, tak záhadné slovo. Plážový domek s výhledem na oceán. Každé ráno se probudit a vidět tu čistou krásu, zní to tak dokonale, já vím. Já jako ''spisovatelka'' hledám něco výjimečného snad ve všem. Přijde mi, že jsem i víc vnímavá. Kdysi mi bylo všechno tak nějak jedno a teď si vážím každé maličkosti a dělám z toho něco většího.

Unsplash

Co vlastně, tak miluju na cestování ? 


  • Objevování
Ať jedu kamkoliv někde na nějaký výlet, tak vždy při cestě k cíli najdu nějaké místo o kterém jsem třeba nikdy nevěděla. Jednou jsem jela s partou přátel se projet, jen tak tentokrát bez cíle... a narazily jsme na opuštěné domy, které byli tak nádherné, že se tam dodnes rádi vracíme. 

  • Dobrodružství
Cestování by bylo na nic bez adrenalinu. Jako třeba, když jdete s přáteli na hezkou procházkou lesem, odbočíte ze stezky a najednou jste uprostřed ničeho s kamarády, kteří se bojí o své auta, ale sere pes na to, že jsme bez ničeho uprostřed lesa. Je to docela super, takové zážitky, mám vždy na co vzpomínat. 

  • Volnost
Není nad to si občas někam vyjet sama. Víte, prostě když jste jen vy, auto a nějaké hezké místo. Člověk si toho hodně uvědomí a cítí tu volnost, svobodu a krásu. 

  • Vzpomínky
Když si projíždím fotky z mých cest, tak se usmívám a ráda na ty chvíle vzpomínám. Přesně si vybavím ten pocit, který jsem tehdy při pořizování té fotky cítila. 

  • Nové začátky
Sem tam je skvělý vypadnout z reality a užít si světa. 


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Přesně jak říkáš, bez těch zlých lidí je svět nádherný místo. Ono občas není nad to, když si člověk sbalí věci a jede na trip někam, kde si vyčistí hlavu, někam bokem od lidí :)

    DL ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Je to skvělý pocit být občas sama :)
      Děkuju za milý komentář!

      Vymazat
  2. Já na cestování miluji ten pocit, že jsem pryč, a že vidím zase další kus světa :)

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Vidět ty jiné krásy je skvělý pocit:)

      Vymazat
  3. Krásně napsáno. :) Cestování jsem začala holdovat teprve nedávno, ale stojí to za to. Je to skvělý koníček a člověk při něm pozná mnoho zajímavých věcí. A souhlasím, my umělecky založené duše se na svět kolem sebe koukáme přeci jen trochu jinak.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tvůj milý komentář! :) Přesně tak, my umělecké duše to vidíme jinak. A myslím si, že to je na nás skvělé. :)

      Vymazat

Like us on Facebook