The little things I love

Občas si člověk ani neuvědomí, jak jsou maličkosti hrozně vzácné. Všichni máme nějaké maličkosti, které nás dělají šťastnými a já vám chci ...

Občas si člověk ani neuvědomí, jak jsou maličkosti hrozně vzácné. Všichni máme nějaké maličkosti, které nás dělají šťastnými a já vám chci napsat jaké jsou ty moje a proč vlastně. Od té doby, co jsem se změnila, naučila si vážit a být vděčná mi přijdou ty maličkosti ještě úžasnější než kdykoli předtím.

Unsplash a vlastní úprava

Neznámí usmívající se lidé

Opravdu miluju, když se na mě usměje člověk, kterého vůbec neznám. Dost mi to zlepší den a pokud mi to dojde, občas i ten úsměv opětuju. Sem tam to dělám taky, když mám fakt dobrou náladu, tak je třeba ji rozdávat.

Déšť

Pro spousty lidí je déšť spíš depresivní, no jasně...promočené oblečení, občas i špatná viditelnost za jízdy, všude samé kaluže apod. Já to třeba miluju, když prší tak je mou povinností se jít zabalit do deky jako sushi, pustit si oblíbený seriál a k tomu i nějaké dobroučké jídlo, pokud máte i přítele, tak nezapomeňte si ho do deky taky zabalit, třeba to počasí nese hůř.

Když někdo nádherně voní

Není to žádná uchýlka, ale fakt mám ráda, když prostě někdo krásně voní. Ať už je to partner nebo někdo neznámý. Udělá to na mě velký dojem. Třeba, když obejmete přítele a pak ještě po něm tři dny voníte. 

Obejmutí

Já jsem dost citlivý člověk, rozbrečí mě snad vše. A to nemluvím třeba o tom, když najdu nějaké video, kde jsou štěňátka. Mám ráda, když mě třeba někdo obejme jen tak, ne vždy k tomu musí být nějaký důvod. 

Pocit, když vím, že mi to sluší

A těch je fakt málo, proto si těch pocitů docela vážím. Pokaždé, když si myslím, že mi to sluší, přijde takový pocit viny, jakože si to jen namlouvám a není to pravda. Naštěstí je to už jedno, protože miluju chodit ven jako bezďák.

Překvapení 

Málo kdy mě někdo překvapí, protože všechno se v naší rodině hned vykecá a ke mě se to dostane taky. Ale musím říct, že má nejlepší kamarádka mě vždy něčím překvapí, na moje 20tiny mi dala balíček kupónu do McDonaldu. Miluju ji.

Když vedle někoho usínám 

Ahhhh, miluju když vedle někoho můžu usnout, takový pocit bezpečí. Vzkaz pro mou nejlepší kamarádku : S tebou spím nerada! 

Pusinky na dobrou noc

A kdo by tohle nemiloval? :) 

Snídání do postele

Zrovna tohle by bylo hrozně milé překvapení. Ráno dělá den a proto miluju snídání do postele!

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Já s tebou taky spím nerada, cpeš mi palce do nosu. ❤

    OdpovědětVymazat
  2. To je milé! S úsměvy to mám stejné, sama se je snažím rozdávat. Déšť mám leckdy taky ráda - zachumlat se knížkou je totiž nej. A snídaně ty mi dělají radost kdykoliv :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Déšť mám taky ráda, ale jenom v případě, že sedím za oknem a jen tak koukám. A nebo v létě, když je parný den a začne pršet a je to příjěmně ochlazující :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To taky dělám, že jen sedím za oknem a sleduju, jak kapky dopadají na zem:))

      Vymazat
  4. Moc pěkný článek :) V tomhle s tebou naprosto souhlasím, prakticky všechny tyhle věci miluju také :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu <3 O:) jsou to takové maličkosti, za které se vyplatí dýchat.

      Vymazat
  5. Překvapení fakt miluji, to mi udělá vždy největší radost. A pak také hořící svíčka a vůně nové knížky..

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Úplne s tebou súhlasím, som rada, že nepatríš medzi ľudí, ktorí takéto veci beria ako samozrejmosť. :)
    Mimochodom, raňajky do postele sú super, ale vyhýbam sa im, pretože viem, že všetko zakydám. :D

    Pseudoumelec z pseudoumelec.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem k té snídaní zapomněla dodat, že jsem dost vybíravá, tak se mi možná ani nevyplatí dělat snídaní do postele :D:(

      Vymazat
  7. Jee, to je moc pěkný článek! S těmi úsměvy to mám úplně stejně:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, no to je hezký článek, já déšť miluju a klidně i bouřku! A s ostatním se taky ztotožňuji:-)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook