5 top romantických filmu

1. Nejdelší jízda Jsem velká fanynka spisovatele Nicholase Sparkse, který je autorem nejúspěšnějších románů a osm z nich bylo použito jako ...

1. Nejdelší jízda
Jsem velká fanynka spisovatele Nicholase Sparkse, který je autorem nejúspěšnějších románů a osm z nich bylo použito jako předloha k filmům. A tohle je jeden z nich. Opravdu moc nádherný film, příběh je neskutečně dojemný a napínavý. Jeden z mých nejoblíbenějších. V hlavní roli je nádherný herec Scott Eastwood, kterého jste mohli vidět i ve videoklipu od Tayor Swift - Wildest dreams.



2. Co s láskou
Ach, další můj oblíbený od Nicholase S. Naprosto úžasný příběh, kde uvidíte, že stará láska nerezaví. Obsazení herců opět nezklamalo. Ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která jim navždy změnila život. Po dvaceti letech se opět setkávají, změnit vše je na dosah ruky.


3. 500 dní se Summer
Dokázali by jste se bavit s někým koho strašně milujete? S člověkem, který je přesně takový jaký má být, prostě vaše spřízněná duše, která vlastně tak trochu tuší, že je, ale je ji to v podstatě jedno. Těchto 500 dní ukazuje, jak cesta ke štěstí a pravé lásce může být hodně těžká.


4. Noc v New Yorku
Brooke má hodně špatný den. Během jediného večera cestou domů je okradena a ještě ji ujede poslední vlak, ale vše se obrátí jakmile pozná neznámého muže Nicka, ten je ochotný ji pomoct dostat se z nočního New Yorku. To ještě netuší co Nick vlastně všechno změní.


5. Kdo věří na lásku
A samozřejmě to nejlepší na konec. Můj nejoblíbenější romantický film. Mladý spisovatel se snaží napsat román, ale je to těžký, když sám ani na lásku nevěří. Snaží se najít nějakou múzu, která ho přesvědčí o opaku. Na jednom večírku pozná ženu se kterou zažije bláznivý večer. Je tu bohužel jeden problém...

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Většinu těchto filmu jsem ještě neviděla. Vypadají parádně, děkuju za tipy. :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju moc za tipy! :) Nicholase Sparkse jako spisovatele mám taky moc ráda, četla jsem většinu jeho knížek, ale je pravda, že filmovým zpracováním se docela vyhýbám, asi bych to měla napravit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za málo. To já četla jen jednu knihu, tak snad se dostanu i ke zbytku. Já jsem z filmovým zpracováním spoko, určitě se podívej:)

      Vymazat
  3. Miluju romantické filmy! Dobře, ještě teda komedie, ale romanťáky jsou prostě nejvíc top! A ani jeden z těchto neznám, takže děkuji za tip! To bude mít zase přítel radost :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, netušila jsem, že tolik lidí nezná tyhle filmy. Tak to se každopádně podívej :)) třeba se to zalíbí i přítelovi! :D

      Vymazat
  4. Ty jo Kdo věří na lásku vůbec neznám...:/ Jak je to možné?! Hned to musím napravit..:) Jinak ostatní filmy mám ráda a jsou super, nejvíc mám ráda Nejdelší cestu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spoustu lidí ho nezná,což je škoda. Já ho našla díky svému oblíbenému herci Chrisovi Evansovi. Určitě se mrkni!:)

      Vymazat
  5. Milá Karin, já miluju horory, ale poslední dobou se ze mně stává asi romantička (na starý kolena, či co), tak ti děkuju za tipy a já jdu stahovat, jestli si u toho i popláču je ve hvězdách, ale to už by byl vrchol:-)).

    Měj se krásně!
    http://www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky miluju horory, ale krásnýma slaďákama prostě nepohrdnu. Za málo, no u filmu Co s láskou si stopro pobrečíš!

      Vymazat

Like us on Facebook